top of page

Houten vloeren

Een houten vloer geeft een natuurlijke uitstraling in uw woon- en werkomgeving. Een sfeervolle rustieke vloer of juist een rustige en moderne uitstraling is een goede basis voor uw inrichting.

Beleef het natuurlijke karakter en de veelzijdigheid van het hout in onze showroom. Wij bieden meer dan 500 variaties op het gebied van houten vloeren. Zoekt u iets bijzonders of producten op maat, wij gaan de uitdaging samen met u aan om de houten vloer naar wens samen te stellen!

Cinzento_Afbeelding 10.jpg
klerk-schuurmachines-vloer-5.jpg
Cinzento_Afbeelding 1.jpg
klerk-visgraat-houten-vloer-4.jpg

Houten vloer plaatsen

Het zelf plaatsen van een houten vloer is voor een handige klusser geen probleem. De minder ervaren klusser helpen wij graag door het geven van advies. Ook verhuren wij machines voor het schuren en behandelen van een houten vloer.

Uiteraard kunnen wij het plaatsen van de vloer ook laten verzorgen door 1 van onze vloerleggers.

klerk-schuurmachines-vloer-4.jpg

Hout: Een verantwoord en veilig product.

FSC®, wereldwijd erkend als het beste certificeringssysteem voor verantwoorde houtproductie, is van toepassing op al onze houten vloeren. Zo ben je altijd verzekerd van een verantwoorde vloer!

Houten vloer en vloerverwarming. Een goede combinatie! 

Er zijn veel parketvloeren geschikt voor vloerverwarming en koeling.

Meer informatie kan gevonden worden op de website van Vloerverwarming en Parket, waar wij bij aangesloten zijn. 

Een advies op maat kan worden gegeven wanneer u langs komt in onze showroom.

Vloeren collecties

Onze houten vloeren zijn onderverdeeld in verschillende collecties met hun eigen specificaties. Veel collecties kunnen aangepast worden op uw wensen qua kleur en afwerking. Hierover adviseren onze kundige adviseurs u graag!

 

Wij zijn officieel dealer van Cinzento Custom Made®, MonoCoat, WoCa, Bona en Floorservice. Ook beschikken wij over een unieke eigen lijn.

Hout een duurzaam product 

Een houten vloer, of parketvloer, is een duurzame vloer. Een houten vloer gaat ca 30 jaar mee! En raak je in de tussentijd uitgekeken op de vloer? Dan kan de vloer geschuurd worden en met een andere afwerking een heel andere look&feel krijgen door bijvoorbeeld een kleuring op de vloer te zetten. 

Verder kan bij beschadiging de vloer in veel gevallen weer gerenoveerd worden. Hoe duurzaam is dat!

Houten vloer onderhouden

Een parketvloer is een houtproduct, en kan daardoor lang meegaan.

Natuurlijk is het wel van belang dat de vloer op de juiste manier onderhouden wordt. Zo bieden wij passende schoonmaakproducten aan voor het schoonhouden van de vloer, en kunnen wij u adviseren over het bijwerken van de afwerklaag (olie of lak). 

Hout kan normaal gezien ook nog eens worden geschuurd zodat je een nieuwe afwerklaag of kleurolie op de vloer kunt zetten voor een compleet nieuwe look!

Houten vloer kopen in Zeeland

Een huis gekocht in Zeeland en nu op zoek naar een nieuwe vloer? Bekijk het ruime assortiment parketvloeren in de grote showroom van de Klerk vloeren in Middelburg. Centraal gelegen, gratis parkeergelegenheid en de vloer wordt bij u thuis geleverd!

Klerk_parket_2021-12.jpg
bottom of page