top of page

Traprenovatie

Is uw trap toe aan renovatie? Dan is de kans heel groot dat u deze opnieuw wilt bekleden met bijvoorbeeld hout of een houtlook. Er zijn hierin vele mogelijkheden. Trapbekleding is in vele kleuren en afwerkingen mogelijk. Denk aan kant-en-klare overzet treden of maatwerk wat aansluit bij uw vloer(en).

Bekijk hieronder een aantal van de traprenovaties die we mochten verzorgen en kom gerust langs in onze showroom in Middelburg!

Klerkparket-2057_edited_edited.jpg

Trap bekleden met hout 

Wanneer de huidige trap niet meer past bij het interieur, of erg verouderd is, dan is traprenovatie een slimme keuze. Wij bekleden trappen met houten vloerdelen, waardoor een trap met precies dezelfde houten delen kan worden afgewerkt als de vloer. Zo kan de gerenoveerde trap mooi overlopen in de vloer! 

Kom gerust langs in onze winkel in Middelburg om de mogelijkheden te bespreken. 

Voordelen

De voordelen van trapbekleding door de Klerk in Middelburg:

  • Één geheel, kan doorlopen vanaf uw vloer

  • Aan te passen aan de rest van uw interieur

  • Door maatwerk altijd het gewenste resultaat

Trap renoveren in Zeeland

Heeft u een trap in huis die nieuwe bekleding nodig heeft? Bij de Klerk Parketvloeren in Middelburg, Zeeland, bieden wij ruime mogelijkheden aan op het gebied van traprenovatie. De winkel is centraal gelegen, er is gratis parkeergelegenheid en in onze showroom laten we graag de mogelijkheden zien.

Kom voor passend advies langs in onze showroom in Middelburg.

Wooden Stairs
bottom of page