top of page

Vloerbescherming

Hoe vervelend is het als er al snel krassen op uw pas-geplaatste vloer komen? Uw vloer gaat vaak langer mee wanneer u onder stoelen, banken en ander te verschuiven meubilair, vilt plaatst. Ook vloermatten onder steoeln met wiltjes zijn leverbaar in in verschillende formaten. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien in onze showroom en kijken naar een passende oplossing voor uw situatie.

Klerkparket-2054_edited.png

Waarom vloerbescherming kopen bij de Klerk in Middelburg?

  • Groot assortiment in diverse soorten vloerbescherming 

  • De vloer blijft langer mooi

  • Grotendeels uit voorraad leverbaar

Bekijk een deel van ons assortiment via de knop hieronder. Niet online bestelbaar, maar wel beschikbaar in de winkel en telefonisch of via email te bestellen.

Vilt

Vilt wordt vaak gezien als een ideale beschermer tegen krassen. Meubels die (regelmatig) verschoven moeten worden, kunnen snel krassen geven op een vloer. Met viltdopjes, viltglijders en viltstrips is dit gemakkelijk te verhelpen!

Voor diverse formaten meubels en stoelpoten zijn er passende producten leverbaar.

 

Tip: Wanneer u de juiste vloerbescherming komt uitzoeken, neem dan de maten op van de meubels die vilt nodig hebben, of maak foto's van de stoelpoten voor referentie.

Bescherm uw vloer tegen krassen

Hieronder vindt u een deel van ons assortiment met producten die de (laminaat- pvc- of houten-) vloer beschermen tegen krassen van schuivende objecten. Klik op het product voor meer informatie.

vloerbescherming producten

Vloerbescherming in Zeeland

Een nieuwe vloer gekocht en wil je deze goed beschermen tegen krassen? Bekijk het ruime assortiment vloerbescherming in de grote showroom van de Klerk Parketvloeren in Middelburg, Zeeland. Centraal gelegen, gratis parkeergelegenheid en altijd het juiste product voor uw vloer.

Kom voor passend advies langs in onze vloerenwinkel in Middelburg.

Klerkparket-2053_edited.png
bottom of page