top of page

PVC vloer kopen in Middelburg

Een pvc vloer is een mooie basis in uw woon- en werkomgeving. Een pvc vloer is watervast en daardoor in natte ruimtes te gebruiken. Daarnaast is PVC ook nog eens onderhoudsarm en vrij gemakkelijk zelf te plaatsen!

Voel en bekijk de PVC vloerstalen in onze showroom in Middelburg. Wij hebben een ruime collectie pvc-vloeren in onze winkel.  Zoekt u iets bijzonders of heeft u een specifieke vraag of wens? Wij staan u graag persoonlijk te woord in onze showroom in Middelburg, Zeeland.

04967 - Hongaarse punt boterkoek.jpg
04867 - Riante plank gemberkoek.jpg

PVC vloer plaatsen

Het zelf plaatsen van een PVC vloer is voor een handige klusser geen probleem. De minder ervaren klusser helpen wij graag door het geven van advies. 

Uiteraard kunnen wij het plaatsen van de vloer ook laten verzorgen door 1 van onze vloerleggers.

04859 - Trendy visgraat honing.jpg

Douwes Dekker vloeren

Wij bieden PVC vloeren aan van diverse merken. Bent u specifiek op zoek naar een Douwes Dekker pvc-vloer? Bestel dan via de knop hieronder alvast een vloerstaaltje, wat bij ons in de winkel opgehaald kan worden. Ook zonder afspraak of   bestelling kunt u bij ons terecht om de vloeren te bekijken in onze showroom.

PVC vloer en vloerverwarming. Kan dit?

PVC-vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming en koeling. PVC is namelijk een goede warmtegeleider, waardoor de warmte snel wordt afgegeven.

Een advies op maat kan worden gegeven wanneer u langs komt in onze showroom.

Is PVC geschikt voor de badkamer?

Ja! Omdat de meeste PVC vloeren watervast zijn, is gebruik in een natte ruimte mogelijk. Denk hierbij aan gebruik op de vloer óf wand in een toilet of badkamer. Een PVC wand is een mooi alternatief voor een tegel, en met een moderne hout-look heeft de badkamer meteen een warme uitstraling.

PVC vloer onderhouden

Een PVC vloer staat er om bekend dat het een onderhoudsarm product is. Natuurlijk is het wel van belang dat de vloer op de juiste manier onderhouden wordt, ook tijdens het dweilen van de vloer. Zo bieden wij passende schoonmaakproducten aan voor het reinigen van de pvcvloer. 

pvc vloer kopen in Zeeland

Een huis gekocht in Zeeland en nu op zoek naar een nieuwe vloer? Bekijk het ruime assortiment PVC vloeren in de grote showroom van de Klerk vloeren in Middelburg, Zeeland. Centraal gelegen, gratis parkeergelegenheid en de vloer wordt bij u thuis geleverd!

IMG_7914_edited.jpg
bottom of page