top of page

Laminaat vloer kopen in Middelburg

Een laminaatvloer is een stabiele, onderhoudsvriendelijke vloer. Laminaatvloeren zijn niet voor niets zo populair! Met de grote diversiteit in prints en kleuren, en het feit dat de vloer gemakkelijk zelf te plaatsen is, is er een laminaatvloer voor iedereen.
Kom langs in onze winkel in Middelburg, om de grote collectie laminaatvloeren in het echt te bekijken.

Girl Lying Down
04960_Galant_Visgraat licht eiken_Woonkamer2.jpg
04960_Sfeertopshot.jpg

Laminaatvloer plaatsen

Het zelf plaatsen van een laminaatvloer is voor een handige klusser geen probleem. De minder ervaren klusser helpen wij graag door het geven van advies. 

Uiteraard kunnen wij het plaatsen van de vloer ook laten verzorgen door 1 van onze vloerleggers.

04683 (2).jpg

Douwes Dekker vloeren

Wij bieden laminaatvloeren aan van diverse merken. Bent u specifiek op zoek naar een Douwes Dekker laminaatvloer? Bestel dan via de knop hieronder alvast een vloerstaaltje, wat bij ons in de winkel opgehaald kan worden. Ook zonder afspraak of bestelling kunt u bij ons terecht om de vloeren te bekijken in de showroom.

Laminaat en vloerverwarming

Vaak wordt de vraag gesteld welke vloersoort geschikt is voor vloerverwarming. Tegenwoordig kunnen bijna alle vloersoorten gecombineerd worden met vloerverwarming. Ook laminaat is in de meeste gevallen geschikt om op vloerverwarming te plaatsen.

Een advies op maat kan worden gegeven wanneer u langs komt in onze showroom.

Vloeren collecties

Onze laminaatvloeren zijn onderverdeeld in verschillende collecties met hun eigen specificaties. Hierover adviseren onze kundige adviseurs u graag!

 

Wij zijn officieel dealer van Douwes Dekker en Quick step en daarnaast hebben wij eigen merk laminaatvloeren

Het voordeel van een laminaatvloer

Laminaat is een populaire vloersoort, en dat is niet in de minste plaats vanwege de voordelige prijsklasse! 
Daarnaast kan click-laminaat vrij gemakkelijk zelf geplaatst worden. 

Laminaatvloer onderhouden

Een laminaatvloer staat bekend als onderhoudsarm, maar natuurlijk is het wel van belang dat de vloer op de juiste manier onderhouden wordt. Zo bieden wij passende schoonmaakproducten aan voor het schoonhouden en onderhouden van de laminaatvloer.

Laminaat kopen in Zeeland

Een huis gekocht in Zeeland en nu op zoek naar een nieuwe vloer? Bekijk het ruime assortiment laminaatvloeren in de grote showroom van de Klerk vloeren in Middelburg. Centraal gelegen op Walcheren, in de buurt van Goes en Vlissingen. Er is gratis parkeergelegenheid en de vloer wordt bij u thuis geleverd!

04957_Sfeertopshot.jpg
bottom of page