top of page

Onderhoud van de vloer

De vloer onderhouden. Met welk middel en hoe vaak gebruiken we het? Voor iedere vloer geldt een ander onderhoudsadvies. Wij hebben passende schoonmaak- en onderhoudsmiddelen voor parket, laminaat, pvc, bamboe- en kurkvloeren. Vraag gerust om advies op maat in onze winkel en binnen korte tijd is uw vloer weer mooi schoon!

Om lang van de mooie pvc-, laminaat- of houten vloer te kunnen genieten, heeft u passend onderhoud nodig. Iedere vloer vraagt om een andere aanpak. Hieronder is een deel van ons assortiment online te vinden. Klik op het product voor meer informatie. Deze producten zijn in onze winkel te koop en op aanvraag via email of telefonisch ook te bestellen. 

Uiteraard voorzien wij u in onze winkel in Middelburg graag van passend advies.

Grote schoonmaak

Onderhoud is voor iedere vloer anders. Sommige vloersoorten zoals pvc en laminaat, staan bekend als onderhoudsarm. Deze vloeren hebben minder vaak onderhoud nodig, maar dienen natuurlijk wel op de juiste manier schoongemaakt te worden. Natuurproducten zoals hout hebben vaak iets meer onderhoud nodig, maar hebben daarentegen vaak ook een veel langere levensduur en zijn dus weer een duurzame keuze. 

Voor iedere vloer is een passend product beschikbaar. Zeker zijn van de juiste producten? Dan helpen we graag in het maken van de juiste keuze.

Doe het zelf

Uiteraard is het mogelijk om het grote onderhoud van de vloer uit te besteden aan een professional, maar in veel gevallen kunt u hier ook zelf mee aan de slag! Wij hebben de materialen, dus zelfs voor een grote onderhoudsbeurt waar een boenmachine aan te pas komt, kunt u bij ons terecht. 

Schoonmaak- en onderhoudsproducten

Onderhoudsproducten

Vloer onderhouden in Zeeland

Een huis gekocht in Zeeland en nu op zoek naar een manier om de vloer op de juiste manier te onderhouden? Bekijk het ruime assortiment onderhoud- en schoonmaakproducten in de grote showroom van de Klerk Parketvloeren in Middelburg, Zeeland. Centraal gelegen, gratis parkeergelegenheid en altijd het juiste product voor uw vloer.

Kom voor passend advies langs in onze vloerenwinkel in Middelburg.

Floor Mop
bottom of page