top of page

Vloer renovatie

Ligt in uw huis een prachtige houten vloer die toe is aan een flinke opknapbeurt, of bent u uitgekeken op de kleur of afwerking van de vloer? In het geval van vloer renovatie, bent u bij de Klerk Vloeren in Middelburg aan het goede adres! In plaats van een nieuwe vloer uitzoeken, is er vaak veel mogelijk met de bestaande houten vloer, bijvoorbeeld door het schuren en opnieuw afwerken van de parketvloer. Niet alleen is dit kostentechnisch vaak een interessante optie, het is ook nog eens duurzaam!

 

Lees meer over de mogelijkheden voor renovatie van uw vloer op deze pagina.

Misschien heeft u een huis gekocht en de vloer die er in ligt is te donker naar uw zin. Dan kunt u een nieuwe vloer kopen, maar misschien is er een alternatief! In veel gevallen kan een houten vloer geschuurd worden, waardoor een nieuwe afwerking (donker, licht of in een kleurtje) op de vloer kan worden aangebracht. Voor het schuren van de vloer hebben wij professionals die het schuren kunnen uitvoeren, maar we verhuren ook professionele schuurmachines waarmee u zelf aan de slag kunt!

Voor het huren van de schuurmachine(s) kunt u onderstaand aanvraagformulier invullen. 

Een duurzame keuze 

Wel uitgekeken op de huidige (houten) vloer, maar twijfelen jullie of een nieuwe vloer wel zo'n goed idee is? Denk dan zeker eens aan het renoveren van de huidige houten vloer! Dit is niet in alle gevallen mogelijk (soms is de vloer al te vaak geschuurd of is de toplaag te dun), maar vaak is het wel degelijk een optie! Super duurzaam natuurlijk, want de bestaande vloer blijft gewoon liggen, maar na het schuren en behandelen lijkt het vaak toch of er een nieuwe vloer geplaatst is. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust langs in onze showroom in Middelburg.

Bescherming van de vloer

Op een geschuurde houten vloer, wordt normaal gesproken een afwerklaag aangebracht, omdat de vloer anders niet is beschermd tegen vlekken en viezigheid. Met een olie- of laklaag is de vloer beschermd tegen morsen. Deze afwerkingen zijn in verschillende kleuren, en soms ook kleurloos, beschikbaar. Wilt u dus de originele kleur van de houten vloer zien, of liever een donkerdere of lichtere versie hiervan? 

Vloer renoveren in Zeeland

Een huis gekocht in Zeeland en nu op zoek naar een manier om de bestaande houten vloer te renoveren zodat hij past in uw interieur? Bij de Klerk Parketvloeren in Middelburg, Zeeland, kunt u terecht voor advies en uitvoering van vloer renovaties. De winkel is centraal gelegen, gratis parkeergelegenheid en u kunt hier terecht voor de uitvoering, maar ook voor de producten en machines om zelf aan de slag te gaan.

Kom voor passend advies langs in onze vloerenwinkel in Middelburg.

klerk-schuurmachines-vloer-5.jpg
bottom of page