top of page

Vloer plaatsen

Waar het leggen van de eigen vloer voor de ene een uitdaging is die hij/zij niet uit de weg gaat, is het voor de ander net een stap te ver. Bij ons bent u verzekerd van een goede vloerlegger die volgens onze kwaliteitseisen werkt. 

Voor de doe-het-zelver hebben we altijd praktische tips, afgestemd op uw situatie. Vragen? Bel ons gerust.

klerk-visgraat-houten-vloer-4.jpg

Professionele vloerlegger 

Wanneer u de gekochte vloer wilt laten plaatsen door een professionele vloerlegger, dan plannen wij bij aankoop de werkzaamheden in. Onze vloerleggers hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van diverse vloeren. Denk aan parketvloeren, kurk, bamboe, laminaat en pvc. 

U ontvangt vooraf een indicatie van de tijd die nodig is, en er komt iemand bij u thuis om de oppervlakte op te meten en de werkzaamheden in te kunnen schatten. 

Doe het zelf

Uiteraard is het mogelijk om het plaatsen van de vloer uit te besteden aan een professional, maar in veel gevallen kunt u hier ook zelf mee aan de slag! Wij hebben de materialen, dus schaf de juiste apparatuur aan die past bij de klus (zie hieronder voor enkele handige producten) en ga thuis aan de slag met het plaatsen.

 

Uiteraard kunnen we u bij aanschaf van de vloer van advies voorzien. 

Zelf vloerleggen 

Ook wanneer u zelf aan de slag wilt met het plaatsen van uw vloer, hebben wij diverse geschikte materialen om aan de slag te gaan. Denk hierbij aan ondervloeren, lijm en kit.

Vloer plaatsen in Zeeland

Een huis gekocht in Zeeland en nu op zoek naar een vloer die u zelf kunt plaatsen of die geplaatst wordt door een professional? Bekijk het ruime assortiment vloeren in de grote showroom van de Klerk Parketvloeren in Middelburg, Zeeland. Centraal gelegen, gratis parkeergelegenheid en een eigen bestand aan professionele vloerleggers.

Kom voor passend advies langs in onze vloerenwinkel in Middelburg.

Traces Chestnut_INT.jpg
bottom of page