top of page

Schuurmachine huren

Is de houten vloer na jarenlang gebruik toe aan een frisse look? Of is de kleur of afwerklaag op de parketvloer in het pas aangekochte huis niet naar wens? In deze situaties is het schuren van de vloer vaak een goed en duurzaam alternatief ten opzichte van een nieuwe vloer. 

Zelf een vloer schuren

Misschien heeft u een huis gekocht en de houten vloer die er in ligt heeft flinke gebruikssporen. Dan kunt u een nieuwe vloer kopen, maar misschien is er een alternatief! Als de vloer geschikt is voor schuren kunt u met onze machines de vloer kaal schuren en een (kleur-)olie naar wens aanbrengen. Maak gerust een afspraak!

Voor het huren van de schuurmachine(s) kunt u bij ons langskomen, maar u kunt ook een email sturen naar verkoop@deklerkparket.nl.

Een duurzame keuze 

Wel uitgekeken op de huidige (houten) vloer, maar twijfelen jullie of een nieuwe vloer wel zo'n goed idee is? Denk dan zeker eens aan het schuren van de huidige vloer! Dit is niet in alle gevallen mogelijk (soms is de vloer al te vaak geschuurd of is de toplaag te dun), maar vaak is het wel degelijk een optie! Super duurzaam natuurlijk, want de huidige vloer blijft gewoon liggen, maar na het schuren en behandelen (eventueel met een kleur-olie) lijkt het vaak toch of er een nieuwe vloer geplaatst is. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust langs in onze showroom in Middelburg.

Doe het zelf

Uiteraard is het mogelijk om het schuren van de vloer uit te besteden aan een professional, maar in veel gevallen kunt u hier ook zelf mee aan de slag. Wij hebben de materialen, dus huur de juiste apparatuur die past bij de klus en ga thuis aan de slag met schuren. Uiteraard leggen we de werking vooraf uit en zijn we binnen openingstijden beschikbaar bij vragen.

klerk-schuurmachines-vloer-2_edited.jpg
klerk-visgraat-houten-vloer-1.jpg

Schuurmachine huren in Zeeland

Een huis gekocht in Zeeland en nu op zoek naar een manier om de houten vloer op te knappen? Bekijk het ruime assortiment schuurmachines in de grote showroom van de Klerk Parketvloeren in Middelburg, Zeeland. Centraal gelegen, gratis parkeergelegenheid en de machines kunnen per klus gehuurd worden!

Kom voor passend advies langs in onze vloerenwinkel in Middelburg.

bottom of page