top of page

Aanbiedingen

Kwaliteitsvloer voor een mooie prijs.

Bent u op zoek naar een mooie houten vloer of laminaatvloer voor een mooie prijs? Laat u dan informeren over de aanbiedingen van dat moment. Deze zogenoemde restpartijen en grote eenmalige partijen gaan voor hele mooie prijzen weg en zijn heel leuk voor de doe-het-zelver, maar kunnen ook door ons worden geplaatst. Sommige vloeren hebben wij zelf op voorraad en kunnen meteen worden afgehaald, andere vloeren kunnen we heel snel leveren. Bekijk onderaan deze pagina een deel van onze aanbiedingen, maar kom ook zeker even langs in onze winkel in Middelburg om alle voordelige vloeren te komen bekijken.

Bezoekadres: Seisplein 5, 4331NP Middelburg

Klerkparket_trap en laminaat project-5.jpg
laminaat licht eiken 8mm.jpg
Klerkparket_trap en laminaat project-8.jpg

Beperkte meters beschikbaar

De aanbiedingen wisselen regelmatig en van sommige vloeren is maar een beperkt aantal meters te koop. Het is daarom aan te raden om eens langs te komen in de showroom om te kijken wat wij op dat moment op voorraad hebben. Een impressie van de beschikbare vloeren? Kijk dan bij onze aanbiedingen. Wees wel snel, want op=op!

Voordelige vloer kopen

Waarom kunnen wij deze vloeren voor zo'n mooie prijs leveren vraagt u zich wellicht af? Wij kopen groot in op het juiste moment, zodat we ook in duurdere tijden een vloer voor een mooie prijs kunnen leveren. Veel van deze vloeren zijn rechtstreeks uit ons magazijn leverbaar en hier kunt u dus meteen mee aan de slag! Op zoek naar een klein aantal meters voor een kleine ruimte of een ander project zoals een trap bekleden? Ook dan is een partijvloer een slimme en voordelige keuze.

IMG_6690.JPG
bottom of page