top of page

Achter de schermen - inkoop nieuwe vloeren

Vandaag nemen we jullie mee met een kijkje achter de schermen bij de inkoop van nieuwe houten vloeren. Deze keer een flinke rit België in, en we begonnen (zie foto 1) natuurlijk met een lege auto. Zie de laatste foto voor de terugweg! Uit het uitgebreide assortiment van de leverancier kozen we ruim 20 mooie vloeren uit als mooie nieuwe selectie houten vloeren voor onze winkel.


In deze serie zul je veel mooi verouderde vloeren met unieke kleur-afwerkingen vinden, prachtig! Een feestje om te mogen bekijken, uitzoeken en natuurlijk mee naar de winkel te nemen. De monsterborden konden meteen worden ingeladen om mee naar huis te nemen.

Natuurlijk zorgen we voor een veilige lading, alles zat strak vast en na deze volle ochtend (en lange rit) besloten we nog even te lunchen op de terugweg. In het stadje wat we inreden bleek het stadhuis wel wat weg te hebben van die in Middelburg; voelden we ons toch ook nog een beetje thuis ;-)

Op de terugweg lag de auto dus vrij vol, zie de laatste foto! Na een geslaagde dag reden we weer richting huis en de komende weken zullen we deze monsterborden een mooie plek in de winkel geven. Benieuwd naar deze exclusieve nieuwe vloeren? Vraag er gerust naar aan onze adviseurs!Comentarios


bottom of page