top of page

Energiebesparingstips

De energierekening schiet omhoog en de winter komt er aan. Wat wil je dan doen? Juist! Energie besparen, zonder meteen met koude voeten te zitten. Daarom hebben wij een lijstje gemaakt met een aantal tips om energie te besparen met stijlvolle producten uit onze collectie.

  • Warme voeten met een kleed op de vloer De karpetten uit onze collectie zijn echte energiebespaarders! Ze laten de warmte van eventuele vloerverwarming goed door en geven een warm en comfortabel gevoel aan de voeten. Warme voeten geven een behaaglijk gevoel, waardoor de verwarming minder snel aan hoeft.

  • Raambekleding voor een extra isolerende werking Gordijnen voor de ramen of tuindeuren, zorgen voor een extra isolerende laag tussen de koude buitenlucht bij het raam en de (verwarmde) binnenruimte. Er is keuze tussen zware en lichte stoffen, en de gordijnen kunnen tot kamerhoogte op maat gemaakt worden.

  • Warmtebesparende (onder-)vloer Zijn jullie nog op zoek naar een nieuwe vloer? Kijk dan eens naar de energiebesparende (onder) vloeren die beschikbaar zijn. Kies bijvoorbeeld een goed warmtegeleidende vloer, zoals kurk en hout, of een ondervloer die zorgt voor een betere isolatie (centrale verwarming), of betere geleiding van de warmte (vloerverwarming). Laat je in alle gevallen deskundig voorlichten in een vloerenspeciaalzaak om de vloer te vinden die het beste past bij jullie situatie en wensen.

Heb je vragen over één van bovenstaande tips? In onze winkel staan de deskundige adviseurs u graag te woord. Zo kunnen wij u op basis van uw persoonlijke situatie van passend advies voorzien. Hopelijk tot snel in onze winkel in Middelburg!

Comentários


bottom of page