top of page

Traprenovatie met houten vloerdelen

Hout is een veelzijdig product, dat weten we allemaal. Houten vloerdelen kunnen natuurlijk gebruikt worden op een vloer, maar met een beetje creativiteit kunnen deze ook zo worden bewerkt dat ze gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld een traprenovatie! Zo creëer je een natuurlijke en warme uitstraling met een prachtig maatproduct in de hal of huiskamer!

Traprenovatie

Wij werken met diverse vloerleggers die een uitdaging zoals een traprenovatie niet uit de weg gaan. Uiteraard wordt de trap netjes afgewerkt aan het begin en einde zodat deze mooi overloopt op de vloer boven en beneden. In overleg kun je kiezen voor gebruik van hout op de treden én het stootbord (zoals bij het project op deze foto's het geval is), maar het is ook mogelijk om voor de stootborden een wit- of gekleurde mdf-plaat te plaatsen, zodat de stootborden een mooi contrast vormen met het hout op de treden.


Eiken vloerdelen op de trap

Wanneer je een trap wilt renoveren, denk dan ook eens aan houten vloerdelen! Voor deze opdracht gebruikten we een eiken vloer > bekijk hem in onze webshop.

Afwerking

Uiteraard zorgden we bovenaan de trap voor een strakke afwerking en vlakke overloop naar de bestaande laminaatvloer.


Trap bekleden in Zeeland

Ben je nu zelf ook op zoek naar een professioneel bedrijf om jullie trap te laten renoveren? Kom dan eens langs in onze showroom: de Klerk Parketvloeren, Seisplein 5 in Middelburg.

Bekijk gerust alle mogelijkheden en bespreek jullie wensen met onze adviseurs wanneer je langskomt in onze winkel.

Comments


bottom of page